Website Design

Sterk website design

Mengt vormgeving en functionaliteit met een commerciële doelstelling

Overal bereikbaar

Alle websites van The Market Thing zijn 100% responsive. Dit betekent dat ze geoptimaliseerd zijn voor PC, Tablet en Smartphone. Zo blijft een website altijd perfect presteren, ongeacht op welke manier bezoekers de website bekijken!

Voordelig en efficiënt.
Het opzetten van je eigen website hoeft geen duizenden euro’s te kosten. Het The Market Thing systeem is heerlijk simpel: stuur ons je idee en wij maken geheel vrijblijvend een (aantal) opzetjes en als je daar akkoord mee gaat, kan je website al binnen een maand live zijn!

Ervaar het zelf

Een goed functionerende website waarbij teksten en afbeeldingen makkelijk kunnen worden toegevoegd is essentieel bij een online aanwezigheid. Online marketing activiteiten komen uiteindelijk allemaal terecht op de website en deze dient dan ook een helder beeld te geven van het bedrijf. Met de flexibele maar doelgerichte aanpak van The Market Thing produceren wij websites die niet alleen aantrekkelijk ogen, maar ook functioneel zijn. Daarbij verliezen we nooit de commerciële doelstelling van de website uit het oog!

Planmatig webdesign


Klanten & Partners

Deze bedrijven gingen u al voor

Wilt u meer weten over de bedrijven met wie The Market Thing met veel plezier heeft samengewerkt? Bekijk dan eens onze portfolio pagina, hierop staan nog veel meer van onze klanten en partners.